11.5 C
Tirana
E shtunë, 8 Tetor, 2022
- Reklame -spot_imgspot_imgspot_img

Këmbimi Valutor

Këmbimi valutor: Bie euro, rritje e lehtë e dollarit dhe paundit britanik

Në këmbimin valutor të ditës së sotme vihet re një rënie e lehtë e monedhës euro ndërsa dollari, paundi britanik dhe franga zviceriane kanë...

E fundit! Rriten frikshem “Euro” dhe “Dollari”, ja me sa këmbehen

Euro është forcuar ndjeshëm sot në tregun e brendshëm valutor, duke reflektuar kërkesën e lartë për valutë për blerjen e energjisë. Sipas kursit zyrtar të...

Ju njohim me Këmbimin Valutor, 24 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë e Dollarit dhe një rënie të lehtë të Paundit Britanik dhe Franges...

Këmbimi Valutor, 23 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe një rritje e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga...

Këmbimi valutor, 22 tetor 2021

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.8 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 105.1 lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 143.7 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun...

Këmbimi Valutor, 21 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit ndërkohë që Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane nuk kanë...

Këmbimi Valutor, 20 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe një rritje e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga...

Ju njohim me Këmbimin Valutor, 17 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Frangës Zvicerane. Ndërkohë Euroja, Dollari dhe Paundi Britanik nuk kanë pësuar...

Këmbimi Valutor, 09 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja ka shënuar rritje. Më...

Këmbimi valutor, 20 shtator

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.8 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 103.7 lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 142.2 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun...

Artikujt e fundit

- Advertisement -spot_img