13.5 C
Tirana
E shtunë, 8 Tetor, 2022

Pse nuk rekomandohet mbajtja në shtëpi e kavanozave të zbrazëta

Mos i humbisni

Me te lexuarat

Kjo është arsyeja pse..

Kavanozët bosh vetëm sa shtojnë kaosin në shtëpinë tuaj dhe ne mendojmë se nuk duhet të jenë gjatë gjithë kohës në kuzhinën tuaj, për shembull. Ata krijojnë një ndjenjë zbrazëtie, e cila është e veshur me energji negative.

Kjo mund të ndikojë në të gjithë energjinë në shtëpinë tonë dhe të largojë lumturinë dhe prosperitetin prej saj. Ju këshillojmë t’i ruani siç duhet këto kavanoza dhe mos i lini në pamje të hapur derisa të vijë koha për t’i përdorur.

Mbani vetëm gjërat që janë të mira për ju në shtëpinë tuaj. Hidhni patjetër çdo kavanoz që ka çarje të ndryshme, qoftë edhe të lehta. Ata janë një simbol i varfërisë që mund të vendoset në shtëpinë tuaj.

Përveç kësaj, nuk është mirë t’i mbani ato në shtëpi, kudo që të shkoni – përpiquni t’i mbani të pastra dhe pa pluhur të grumbulluar. Një opsion i lehtë për këtë qëllim është mbulimi i tyre me një fletë të vjetër ose një lloj tjetër mbulese.

Nëse dëshironi ta ktheni kavanozin në shtëpinë tuaj, është mirë që fillimisht ta mbushni me diçka – karamele ose fruta do ta bëjnë mirë punën dhe do të sjellin energji pozitive dhe bollëk.

Nëse kavanozi juaj thyhet pa ndonjë arsye të veçantë, si p.sh. rrëzimi i tij, mund të jetë një shenjë se do të ketë konflikte në shtëpinë tuaj, një çekuilibër në marrëdhënien tuaj apo edhe një ndarje.

Nëse gjithsesi arrini ta kontrolloni situatën, atëherë marrëdhënia me familjarët do të harmonizohet dhe bëhet më e qëndrueshme. Mbani emocionet tuaja të balancuara.

Ka shumë bestytni dhe mënyra për të mbajtur energjinë pozitive në shtëpi dhe për të larguar çdo gjë negative. Megjithatë, është e rëndësishme të dini se nuk duhet të mbingarkoni veten me objekte dhe mbeturina të panevojshme, të lini shumë pluhur në shtëpinë tuaj.

Pastroni rregullisht dhe lini vend për gjëra të reja dhe emocione pozitive. E gjithë kjo do të ndikojë pozitivisht në lumturinë tuaj.

- Reklame -spot_imgspot_img

Te rekomanduara

Ler nje koment:

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -spot_imgspot_imgspot_img

Artikujt e fundit